top of page

NORWEGIAN TECHNOLOGY WINNER OF UIS TEKNA EDUCATIONAL AWARD


Tekna educational award gis til en bedrift/virksomhet innen offentlig eller privat sektor som har bidratt til å styrke teknisk-naturvitenskapelig utdanning ved UiS. Årets vinner var Norwegian Technology.
 Utdanning, forskning og utvikling er viktige elementer i NTs strategier for å oppnå kostnadseffektive og bærekraftige miljøteknologiske løsninger. Dette hjelper å skape den sirkulære økonomien. Bilder viser Sindre Åse Lunde fra Norwegian Technology som tar i mot prisen på et seremoni på Universitet i Stavanger 17. juni.

Totalt 460 studenter leverer masteroppgave ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet dette studieåret. De ble feiret med sang, taler og gaver – og priser!

RECENT POSTS

ARCHIVE POSTS

bottom of page